Ελλάδα: Συνελήφθη άντρας για εμπρησμό - Είχε μαζί του μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό

Ελλάδα: Συνελήφθη άντρας για εμπρησμό - Είχε μαζί του μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό

Στη σύλληψη ενός 87χρονου προχώρησε η αστυνομία στη 1:30πμ στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής (6/8) και υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο 87χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την 'Αμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου, το οποίο διενεργεί προανάκριση και σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE