Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας στην Ελλάδα

Πέθανε 67χρονος που υπέστη εγκαύματα στη φωτιά της Τιθορέας στην Ελλάδα

Ένα άνδρας 67 ετών που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα κατά την πυρκαγιά στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας, στις 26 Ιουλίου, πέθανε το Σάββατο σε νοσοκομείο.

Ο άνδρας, που ήταν μελισσοκόμος, είχε προσπαθήσει να σώσει τις κυψέλες του.

Το LamiaReport ανέφερε ότι κατά την προσπάθεια να σώσει τα μελίσσια άρπαξε φωτιά η μπλούζα του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά και πολλαπλά εγκαύματα.

Αρχικά είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Λαμίας όπου και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE