Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα στις ΗΠΑ πέθανε από... υπερβολική κατανάλωση νερού - Πόσα μπουκάλια ήπιε

Απίστευτο περιστατικό: Γυναίκα στις ΗΠΑ πέθανε από... υπερβολική κατανάλωση νερού - Πόσα μπουκάλια ήπιε

Μητέρα δύο παιδιών από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, κατέρρευσε και πέθανε από υπερβολική κατανάλωση νερού.

Η Ashley Summers, 35 ετών, βρισκόταν στη λίμνη Freeman με τον σύζυγό της και τις δύο μικρές κόρες της το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, όταν άρχισε να αισθάνεται έντονα αφυδατωμένη.

«Κάποιος είπε ότι ήπιε τέσσερα μπουκάλια νερό μέσα σε 20 λεπτά», δήλωσε ο αδελφός της Devon Miller στο WRTV. «(…) Αυτό υποτίθεται ότι πρέπει να πίνεις σε μια ολόκληρη ημέρα».

Την τελευταία ημέρα του ταξιδιού της οικογένειας, η μητέρα άρχισε να αισθάνεται ότι δεν μπορούσε να πιει αρκετό νερό.

Η Σάμερς παραπονέθηκε ότι αισθανόταν ζαλισμένη και είχε επίμονο πονοκέφαλο, είπε η οικογένειά της. «Η αδελφή μου, η Holly, μου τηλεφώνησε και ήταν ένα απόλυτο ράκος. Έλεγε "Η Ashley είναι στο νοσοκομείο. Έχει οίδημα στον εγκέφαλο, δεν ξέρουν τι το προκαλεί, δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν και δεν φαίνεται καλά», είπε η Μίλερ.

Αφού επέστρεψε από το ταξίδι, η Summers λιποθύμησε στο γκαράζ της πριν μεταφερθεί στο IU Health Arnett Hospital. Δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της και οι γιατροί είπαν στην οικογένειά της ότι πέθανε από τοξικότητα του νερού.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE