Βίντεο: Εκτροχιασμός τρένου σε προάστιο της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον επτά τραυματίες

Βίντεο: Εκτροχιασμός τρένου σε προάστιο της Νέας Υόρκης - Τουλάχιστον επτά τραυματίες

Επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε σήμερα έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Κουίνς, με αποτέλεσμα τουλάχιστον επτά άνθρωποι να τραυματιστούν, σύμφωνα με ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης.

Κανείς από τους τραυματισμούς δεν χαρακτηρίζεται σοβαρός, υπογραμμίζει η πυροσβεστική υπηρεσία της Νέας Υόρκης σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).

Σε εικόνες που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS φαίνεται ότι τα εκτροχιασμένα βαγόνια παρέμειναν όρθια και δεν ανατράπηκαν. Τα αίτια του σιδηροδρομικού ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής.

Ο οργανισμός σιδηροδρόμων του Λονγκ Άιλαντ (LIRR) αναφέρει πως οι αμαξοστοιχίες του συνεχίζουν τα δρομολόγια, παρακάμπτοντας όμως τους σταθμούς Χίλσαϊντ, Χόλις και Κουίνς Βίλατζ. Οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα εισιτήρια τους σε λεωφορεία που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ των συγκεκριμένων σταθμών, όπως έγινε γνωστό.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ ανέφερε σε ανάρτησή της πως ενημερώνεται σε τακτική βάση από τους συνεργάτες της σχετικά με το σιδηροδρομικό ατύχημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE