Ο Πούτιν υποχρεώνει τους βουλευτές να οδηγούν μόνο ρωσικά αυτοκίνητα!

Ο Πούτιν υποχρεώνει τους βουλευτές να οδηγούν μόνο ρωσικά αυτοκίνητα!

Όλοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι πρέπει να οδηγούν αυτοκίνητα εγχώριας παραγωγής, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνάντηση με επικεφαλής κατασκευαστικών επιχειρήσεων την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα υπουργεία και οι κρατικές και δημόσιες υπηρεσίες καλούνται να σταματήσουν να αγοράζουν αυτοκίνητα ξένης κατασκευής και να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των εγχώριων μαρκών.

«Είπα ότι αυτό (η αγορά ξένων αυτοκινήτων) πρέπει να αποκλειστεί απολύτως. Και όλοι οι αξιωματούχοι της χώρας θα πρέπει να οδηγούν εγχώρια αυτοκίνητα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Όλοι οι υπέροχοι γραφειοκράτες μας, θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για την ανάπτυξη των εγχώριων εμπορικών σημάτων, των εγχώριων αυτοκινήτων και άλλων εγχώριων προϊόντων», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Σημείωσε ότι «δεν είναι απαραίτητο να αρνηθούμε γενικά τις εισαγωγές», αλλά τα βασικά πράγματα θα πρέπει να επικεντρωθούν στους εγχώριους παραγωγούς.

Στις αρχές Ιουλίου, ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν ζήτησε να δοθεί έμφαση στην εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία στις δημόσιες συμβάσεις για κυβερνητικούς φορείς και δημοσιονομικά όργανα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE