ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Την βίασε την ώρα που κοιμόταν

Την βίασε την ώρα που κοιμόταν

Καταπάτηση κι εξευτελισμό της προσωπικότητας της γυναίκας συνιστά, σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η ενέργεια 31χρονου πολιτικού πρόσφυγα, από τη Σιέρα Λεόνε, να βιάσει ομοεθνή συγκάτοικό του, την ώρα που η κοπέλα κοιμόταν στο δωμάτιό της… Ωστόσο, το Κακουργιοδικείο, λαμβάνοντας υπόψη προς όφελος του κατηγορουμένου την παραδοχή του ενώπιον του δικαστηρίου, το λευκό ποινικό του μητρώο, την μεταμέλεια και την απολογία του, τον έκρινε μ’ επιείκεια, καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης έξι χρόνων.

Όπως ομολόγησε ο κατηγορούμενος, έτρεφε ερωτικά αισθήματα για την παραπονούμενη, τα οποία, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί. Εξού και σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες, πριν από την διάπραξη του βιασμού, ο 31χρονος είχε επιτεθεί άσεμνα στην παραπονούμενη, η οποία όμως τον απότρεψε, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της. Κι όλα αυτά, παρόλο που ο 31χρονος διατηρούσε δεσμό με άλλη κοπέλα, ενώ και η παραπονούμενη είχε δεσμό με άλλον ομοεθνή της. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Ιούνιο του 2022, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν κατηγορούμενος και παραπονούμενη μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους, στη Λάρνακα.

Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος με δική του παραδοχή σε κατηγορίες βιασμού και άσεμνης επίθεσης. Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, κατά το επίδικο βράδυ ο κατηγορούμενος πέτυχε την παραπονούμενη μόνη στο διαμέρισμά τους. Η κοπέλα κοιμόταν στο δωμάτιό της ανάσκελα, τυλιγμένη με πετσέτα μπάνιου, σκεπασμένη με σεντόνι. Ο 31χρονος εισήλθε στο δωμάτιό της και ανέβηκε πάνω της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ξυπνήσει και προσπάθησε να τον απομακρύνει, σπρώχνοντας τον με τα χέρια της.

Ο κατηγορούμενος, όμως, δια της βίας ήρθε σε συνουσία μαζί της, σπρώχνοντάς την στους ώμους, με αποτέλεσμα να την καθηλώσει στο κρεβάτι. Μετά το περιστατικό, ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα στο μπάνιο και την έπλυνε…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Θα μας τρελάνει ο καιρός - Ζέστη και βροχές στο «μενού» - Αναλυτικά η πρόγνωση

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top