29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

29 φεύγουν απο το ΣΥΡΙΖΑ;

Σε 29 αναμένεται να φτάσει ο αριθμός των βουλευτών που αποκόπτονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και εντάσσονται στην νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτήθηκε ήδη υπό την επωνυμία Λαϊκή Ενότητα και με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Στους ήδη 25 που δήλωσαν τη συμμετοχή τους νωρίτερα σήμερα, προστίθενται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλοι 4, συγκεκριμένοι οι: Νάντια Βαλαβάνη, πρώην Υπουργός, και βουλευτής Β` Περιφέρειας Αθηνών, Δημήτριος Κοδέλας, βουλευτής νομού Αργολίδος, Ελένη Σωτηρίου ,βουλευτής νομού Αττικής και Βασίλης Χατζηλάμπρου, βουλευτής νομού Αχαΐας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.