Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Ρόδος: Έχασε τη ζωή του 40χρονος εθελοντής που πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (2/8) στο νοσοκομείο της Ρόδου ένας 40χρονος από τον Αρχάγγελο.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες στη «Ροδιακή», διεκομίσθη στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κατέληξε. Για το γεγονός παραγγέλθηκε διαδικασία νεκροψίας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 40χρονος ήταν επαγγελματίας ξενοδοχοϋπάλληλος και διέμενε τα τελευταία χρόνια στο χωριό της Πυλώνας μαζί με την οικογένειά του. Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο στην κοινωνία του Αρχαγγέλου, ο οποίος ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος στην κωμόπολη.

Σε νεαρή ηλικία είχε δραστηριοποιηθεί και στον αθλητισμό (μπάσκετ) στον αθλητικό όμιλο της περιοχής.

Πηγή: Parapolitika.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE