Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο συνεχίζει πλέον κανονικά.
Υπενθυμίζεται ότι, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε στο ημιφορτηγό όχημα γύρω στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης, είχε κλείσει η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λάρνακα, σε σημείο λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς. Ο οδηγός του ημιφορτηγού εξήλθε έγκαιρα του οχήματος του, χωρίς να υποστεί οποιοδήποτε τραυματισμό.
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών κατέσβησαν την πυρκαγιά.
Γιατί διώκεται ο Τραμπ για συνωμοσία κατά του αμερικανικού κράτους - Τα επόμενα βήματα
Έρχονται χρεώσεις για το πάρκινγκ σε mall – Θέλουν να κόψουν τις καταχρήσεις
Υδάτινοι τάφοι σε θάλασσα και πισίνες - 8 πνιγμοί σε 3 μήνες - Ποια ήταν η χρονιά-ρεκόρ (Πίνακες)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις