Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Μητσοτάκης: Μία εβδομάδα δωρεάν στη Ρόδο για όσους έχασαν τις διακοπές λόγω της πυρκαγιάς

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο βρετανικό κανάλι ITV και αναφέρθηκε σε όσους έχασαν τις διακοπές τους στη Ρόδο λόγω των πυρκαγιών προαναγγέλοντας πως θα αποζημιωθούν.

«Η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασίες με τις τοπικές αρχές, θα προσφέρει μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο» για όλους όσοι τις έχασαν λόγω των πυρκαγιών, δήλωσε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV και την εκπομπή Good Morning Britain.

Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα ήταν το βασικό μήνυμα του πρωθυπουργού, ενώ διευκρίνισε πως οι τουρίστες που το επιθυμούν θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη Ρόδο του χρόνου την άνοιξη για να ευχαριστηθούν το νησί και τις ομορφιές του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.