Έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη στην ΑΗΚ για το θέμα των καλωδίων

Έκτακτη διευρυμένη σύσκεψη στην ΑΗΚ για το θέμα των καλωδίων

Έκτακτη σύσκεψη διεξάγεται αυτή την ώρα στα γραφεία της Αρχής Ηλεκτρισμού υπό την αιγίδα του υπουργείου Γεωργίας και με τη συμμετοχή του Τμήματος Δασών.

Όπως ανέφερε στο Κρατικό Ραδιόφωνο η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, στη σύσκεψη συζητούνται τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για αποτροπή πυρκαγιών που προκαλούνται από ηλεκτροφόρα καλώδια.

Η εκπρόσωπος της Αρχής Ηλεκτρισμού ανέφερε ότι πρωταρχικής σημασίας είναι η αντιμετώπιση του ζητήματος των εναέριων καλωδίων στα δάση και ότι ήδη εφαρμόζεται πρόγραμμα αναβάθμισης του δικτύου.  

ΠΗΓΗ: ΡΙΚ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE