Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το κτήριο της Παιδικής Λέσχης Παραλιμνίου, με χωρητικότητα για 150 μαθητές, ηλικιών 6 - 13 ετών, δηλαδή μαθητές Δημοτικού Σχολείου, θα αποτελείται από διώροφη οικοδομή (Παιδική Λέσχη) και παιχνιδότοπο στην αυλή. Η Παιδική Λέσχη περιλαμβάνει προθάλαμο, αίθουσα εστίασης, 2 αίθουσες, γραφεία, αποθήκες, κουζίνα, χώρους υγιεινής και υπόστεγο χώρο στο ισόγειο καθώς και 5 αίθουσες, χώρους υγιεινής και αίθριο στον πρώτο όροφο».
Ακόμα περιλαμβάνει «ράμπες για εύκολη πρόσβαση εντός της οικοδομής καθώς και ανελκυστήρα και κλιμακοστάσια για τις μετακινήσεις από το ισόγειο στον πρώτο όροφο. Το κτίριο έχει εμβαδόν 1550 τετραγωνικά μέτρα, ο υπόστεγος χώρος 342 τ.μ και η Παιδική Λέσχη θα λειτουργεί από την μία το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, έτσι ώστε να προσφέρονται διάφορες δραστηριότητες στους μαθητές, καθημερινή μελέτη και σίτιση».
H σύμβαση για την Ανέγερση Παιδικής Λέσχης @ανατέθηκε στον οικονομικό φορέα Ν. Γαβριήλ & Υιοί για το ποσό των €2.033.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. Το Έργο χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ε.Ε. στα πλαίσια του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου και το Δήμο Παραλιμνίου».
Πηγή: ΚΥΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συζυγοκτονία Τρεμιθούσας: «Λύγισε» έξω από το Δικαστήριο ο 76χρονος Χάντερ - «Δεν μπορώ να το περιγράψω, συγνώμη» - Βίντεο
Σ. Βέργας: Καθ' οδόν στην Αστυνομία για να καταθέσει αγωγή για λίβελο - Όσα δηλώνει στο «Τ»
Θα σπουδάσεις στην Κύπρο; Ποια Πανεπιστήμια διαθέτουν φοιτητικές εστίες – Το ύψος του ενοικίου και τι περιλαμβάνει
Στην Ρόδο τον Οκτώβριο η πρώτη Συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κύπρου-Ελλάδας
Δυσκολία μετακίνησης ΑΜΕΑ στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου: «Νιώθω έντονα τραντάγματα» - Έρχεται ανάπλαση 20 εκατομμυρίων