O Άγιος Βασίλης: κήρυξε πτώχευση λόγω αδυναμίας απόδοσης φόρων

O Άγιος Βασίλης: κήρυξε πτώχευση λόγω αδυναμίας απόδοσης φόρων

To γραφείο του Άγιου Βασίλη στην Φινλανδία κήρυξε πτώχευση, καθώς δε μπόρεσε να καταβάλει τους φόρους που όφειλε στο κράτος έπειτα από μία μεγάλη πτώση που καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών από την Ρωσία –καθώς η χώρα πλήττεται από την ύφεση– οι οποίοι αποτελούσαν τους καλύτερους πελάτες του γραφείου.

«Έχουμε μία ακόμη εβδομάδα να βρούμε τα χρήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε» τόνισε ο Καρινιέμι, η επιχείρηση του οποίου προσφέρει τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί κανείς με τον Άγιο Βασίλη έναντι αντιτίμου.

Το Γραφείο του Άγιου Βασίλη, μία από τις πολλές επιχειρήσεις στη Λαπωνία με θέμα τον αγαπημένο άγιο των παιδιών, το επισκέφθηκαν τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι πέρυσι και είχε έσοδα σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι τουρίστες από την Ιαπωνία πήραν πλέον την θέση των Ρώσων ως οι καλύτεροι πελάτες, καθώς οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα για το ρόλο που διαδραμάτισε η Ρωσία στην ουκρανική κρίση και η μεγάλη πτώση στις τιμές του πετρελαίου έχουν πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Φόνος Δημοσθένους: Στο κελί ο 51χρονος και ο πρώην ποδοσφαιριστής - Το DNA, οι κινήσεις με το κλοπιμαίο όχημα και τα κινητά των υπόπτων

Δυο πρόσωπα καταζητούνται σε σχέση με την δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, όπως αναφέρθηκε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, κατά την διαδικασία προσαγωγής 51χρονου υπόπτου και την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του 44χρονου, πρώτου ύποπτου και ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών.

BEST OF TOTHEMAONLINE