Φωτιά σε όχημα προκάλεσε «πανικό» στον αυτοκινητόδρομο

Φωτιά σε όχημα προκάλεσε «πανικό» στον αυτοκινητόδρομο

Φωτιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 31 Ιουλίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ξέσπασε φωτιά σε διπλοκάμπινο παρά τον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών, με κατεύθυνση την Λευκωσία.  

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, ενώ δεν κινδύνευσε κανείς από την φωτιά. Να σημειωθεί ότι δεν επηρεάστηκε η τροχαία κίνηση, καθώς διεξάγεται κανονικά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.