Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Στους δύο οι νεκροί - Πέθανε 22χρονος που νοσηλευόταν

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Στους δύο οι νεκροί - Πέθανε 22χρονος που νοσηλευόταν

Την τελευταία του πνοή άφησε ο τραυματίας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος, λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη από την πτώτη της γέφυρας στα Μποζαϊτικα της Πάτρας την προηγούμενη Κυριακή.

Ο 22χρονος Ρομά, νοσηλευτόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το tempo24.news.

Στους δύο ανέρχονται πλέον οι νεκροί της τραγωδίας, καθώς από την πτώση της γέφυρας σκοτώθηκε επίσης ένας 44χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκαν την Παρασκευή (28/7) άλλοι δύο από τους συλληφθέντες, για την κατάρρευση της γέφυρας. Η απολογία τους στον ανακριτή έγινε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, σύμφωνα με το τοπικό μέσο.

Σημειώνεται ότι η γέφυρα 603 στα Μποζαΐτικα είχε τεθεί προ πολλού εκτός κυκλοφορίας. Είχε κριθεί ακατάλληλη και επικίνδυνη, εξού και είχε αποφασιστεί η ανακατασκευή της, με ελεγχόμενη τμηματική κατεδάφιση των προβληματικών σημείων, αντικατάστασή τους με καινούργια, ενισχύσεις κ.λπ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.