Χρειάζονται τρόφιμα οικογένειες στη Λευκωσία: «Αυξάνονται οι συνάνθρωποι μας που στερούνται ακόμη και το φαγητό»

Χρειάζονται τρόφιμα οικογένειες στη Λευκωσία: «Αυξάνονται οι συνάνθρωποι μας που στερούνται ακόμη και το φαγητό»

Τρεις οικογένειες σύμφωνα με εθελοντική ομάδα χρειάζονται ήδη πρώτης ανάγκης καθώς βιώνουν δύσκολες οικονομικές στιγμές.

Σύμφωνα με ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας "For a better World", τρεις οικογένειες με ανήλικα παιδιά χρειάζονται τρόφιμα , είδη προσωπικής και οικιακής υγιεινής.

Πρόκειται για:

1. Οικογένεια με 3 ανήλικα παιδιά εκ των οποίων το ένα έχει θέματα υγείας και είναι και ο λόγος που η μητερα αδυνατεί να εργαστεί. Ο πατέρας έχασε πρόσφατα την δουλειά του. Χρειάζονται βοήθεια σε τρόφιμα, τρόφιμα ψυγείου και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης.

2. Μητέρα μονογονιός εργαζόμενη, ζει στο ενοίκιο με τα δυο της παιδιά εκ των οποίων το ένα με αναπηρία, χρειάζεται βοήθεια σε τρόφιμα, τρόφιμα ψυγείου, είδη προσωπικής και οικιακής υγιεινής

3. Μονογονιός με ένα παιδάκι, εργαζόμενη, στο ενοίκιο, χρειάζεται τρόφιμα , τρόφιμα ψυγείου και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης.

 Δείτε την ανάρτηση:

Ραντεβού με χαμηλές προσδοκίες, ελπίδες επανεκκίνησης στο Κυπριακό

Ασθενοφόρα: Ποιες μεταφορές ασθενών καλύπτει το ΓεΣΥ - Πόσα στοιχίζει

Έτσι θα προστατέψεις το αυτοκίνητό σου από τον καύσωνα - Οι ζημιές που προκαλούνται και «ο  μύθος» για το air condition και την βενζίνη

Τους ανέκοψαν για έλεγχο και έπιασαν «λαβράκι» - Στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία

«Έχασε» την πτήση για Γαλλία - Παρουσίασε πλαστό γαλλικό δελτίο ταυτότητας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE