Έκανε τα εύκολα-δύσκολα η ΑΕΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγαρία

Έκανε τα εύκολα-δύσκολα η ΑΕΚ, αλλά πήρε προβάδισμα πρόκρισης στην Ουγγαρία

Ένα καλό πρώτο ημίχρονο αρκούσε στην ΑΕΚ, η οποία παρά την... χαλάρωση της στο Β΄ ημίχρονο, επικράτησε με 2-3 της Τορπέντο Λευκορωσίας στο ουδέτερο «Mezőkövesdi Városi Stadion» της Ουγγαρίας, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον Β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Η Τορπέντο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε δις με τον Μενσά στο πρώτο πεντάλεπτο, όμως η ΑΕΚ απάντησε δις με γκολ από τους Γκιούρτσο (6΄ πέναλτι) και Κάσας (16΄) και στη συνέχεια έλεγξε το ρυθμό και δεν κινδύνεψε από τους γηπεδούχους, εκτός από τη δική φάση του 36΄.

Μάλιστα, στο 40΄ ο Φαράζ πέτυχε και τρίτο γκολ και η Κυπριακή ομάδα έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη με... συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE