Πραγματοποιήθηκε το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε  το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar» - Προτεραιότητα του Υφυπουργείου οι απευθείας πτήσεις μεταξύ Κύπρου - Κίνας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, 26 Ιουλίου, με επιτυχία το «China-Cyprus Tourism Promotion Webinar», στο οποίο έλαβαν μέρος πέραν των 20 συμμετεχόντων από αντιπροσωπείες των δύο χωρών, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου κ. Κώστα Κουμή και τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γραφείου Διεθνών Ανταλλαγών και Συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Κίνας κ. Zhang Weiguo.

Στο «Webinar» συμμετείχαν επίσης οι Πρέσβεις των δύο χωρών κα. Μάρθα Μαυρομμάτη και κ. Liu Yantao, Στελέχη των Υπουργείων, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών των πόλεων Λεμεσού και Nanjing, καθώς επίσης, εκπρόσωποι Κινεζικών και Κυπριακών Συνδέσμων και επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια του «webinar» ανταλλάγησαν απόψεις μεταξύ των συμμετέχοντων και προβλήθηκαν φιλμάκια τουριστικού περιεχομένου.

Το σημερινό «webinar» αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων τριών συναντήσεων που είχε το Υφυπουργείο Τουρισμού από την 1η Μαρτίου και μετά, με πιο σημαντική την επισκεψη του Υφυπουργού Τουρισμού της Κίνας κ. Li Qun στην Κύπρο στις 29 Μαϊου 2023.

Στόχος η επίτευξη στενότερης συνεργασίας μεταξύ Κύπρου - Κίνας στον τουριστικό τομέα, με ύψιστη προτεραιότητα την τοποθέτηση απευθείας πτήσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE