Η Ελένη, το ροζ μπικίνι και οι βουτιές του Ματέο

Η Ελένη, το ροζ μπικίνι και οι βουτιές του Ματέο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι πέρασε ένα μεγάλο μέρος στα Άχλα, όπου η παρουσιάστρια έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Σύμφωνα με το Hello, η Ελένη Μενεγάκη είχε μαζί της τις δυο μεγαλύτερες κόρες της, αλλά και την νεογέννητη και γι’ αυτό τον λόγο επέλεξαν να φτάσουν στο νησί κάτω από άκρα μυστικότητα και να βγουν από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο όπου έμεναν ελάχιστες φορές.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ματέο ν’ απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα του ξενοδοχείου και να παίζει με τις δυο κόρες της Ελένης Μενεγάκη, ενώ η παρουσιάστρια φορούσε φαρδιά καφτάνια και το αγαπημένο της ροζ μπικίνι, ενώ ήταν συνεχώς αμακιγιάριστη. Άλλωστε, η παρουσιάστρια στην καθημερινότητά της και ειδικά στις διακοπές δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE