Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σημείωσε ότι τα περιστατικά που προσέρχονται για εξέταση δεν είναι σοβαρά εκτός από το περιστατικό στην Λεμεσό που το άτομο είναι διασωλημένο στην Εντατική.
Η αυξημένη επισκεψιμότητα στα ΤΑΕΠ παρατηρείται ειδικά στις παραλιακές πόλεις. «Έχουμε δερματικά εξανθήματα, δερματικά εγκαύματα, ιλίαση, σχισίματα ποδιών σε βράχους, μικροατυχήματα, ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος και κάποιες γαστρεντερίτιδες οι οποίες κατά κύριο λόγο οφείλονται στην κατανάλωση αλλοιωμένων τροφών λόγω της κακού τρόπου μεταφοράς και συντήρησης», είπε ο κ. Χαριλάου.
Ο κόσμος, πρόσθεσε, πρέπει να είναι προσεκτικός, να μην εκτίθεται στον ήλιο χωρίς να υπάρχει λόγος, να είναι σε δροσερό σκιερό μέρος κατά προτίμηση κλιματιζόμενο, να ντύνεται ελαφριά, όταν βγαίνει έξω να φορεί καπέλο και γυαλιά, να παίρνει αρκετά υγρά να εφυδατώνεται.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ερντογάν σε διπλό ταμπλό προσβλέποντας σε ανταλλάγματα
Απαγορεύεται η ρίψη πυροτεχνημάτων σε γάμους; Τι ισχύει με την έκδοση άδειας
Εξαπάτησε εταιρεία στη Λεμεσό και έκλεψε πέραν των 93 χιλιάδων ευρώ - Χειροπέδες σε 60χρονο
Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Θρήνος για τους δύο πιλότους - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις