Ψάχνει τον 48χρονο Μίμη και την 27χρονη Ελένη η Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Ψάχνει τον 48χρονο Μίμη και την 27χρονη Ελένη η Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών - Φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα

Φωτογραφίες και τα στοιχεία δύο προσώπων, που καταζητούνται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής, κατοχής, και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους:

  1. Διομήδη (Μίμης) Ευαγγέλου, ημερομηνία γέννησης 06/02/1975, και
  2. Ελένη (Ελενούα) Κυριάκου, ημερομηνία γέννησης 19/06/1996

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 1498, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE