Βόμβα! Αυτό το πρόσωπο αποχωρεί από το OMEGA μετά από δυο χρόνια συνεργασίας

Βόμβα! Αυτό το πρόσωπο αποχωρεί από το OMEGA μετά από δυο χρόνια συνεργασίας

Τηλεοπτική βόμβα έσκασε χθες, μετά την ανακοίνωση για την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο Omega Channel.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη νέα τηλεοπτική σεζόν εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, θα υπάρξει και μια αποχώρηση από την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή που προβάλλεται στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Ο λόγος για την Αναστασία Δρακά, η οποία φαίνεται ότι δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία δυο χρόνια.

Έτσι λοιπόν τώρα αναμένουμε να δούμε κατά πόσο θα υπάρξει νέο πρόσωπο στη θέση της Αναστασίας Δρακα ή αν θα είναι αντρική υπόθεση το πάνελ της εκπομπής για την ερχόμενη σεζόν, καθώς το σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου συνεχίζει ο Παντελής Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την συνάντηση Ντι Κάρλο με Χριστοδουλίδη - Σε ετοιμότητα για το Κυπριακό

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις ΡόζΜαρι Ντι Κάρλο.