Πανικός στη Λεμεσό από τις φήμες για την εμφάνιση καρχαριών! Υπάρχει κίνδυνος; Τι αναφέρει επίσημη πηγή;

Πανικός στη Λεμεσό από τις φήμες για την εμφάνιση καρχαριών! Υπάρχει κίνδυνος; Τι αναφέρει επίσημη πηγή;

Το θέμα της ημέρας είναι στη Λεμεσό, η εμφάνιση ή τουλάχιστον οι αναφορές που γίνονται για την παρουσία καρχαριών σε ρηχά νερά και κοντά σε ακτές της πόλης, πανικοβάλλοντας τους κατοίκους και κυρίως τους λουόμενους στις παραλίες.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα και αναδημοσιεύονται σε διάφορα blog, ψαράδες εντόπισαν καρχαρίες κοντά στα ιχθυοτροφεία της Λεμεσού, δίπλα από το Νέο Λιμάνι, ενώ άλλες αναφορές κάνουν λόγο για την παραλία της Αμαθούντας και τον κόλπο του ξενοδοχείου Saint Raphael.

Για τις αναφορές αυτές ενημερώθηκε άμεσα η Λιμενική Αστυνομία, σκάφη της οποίας χτένισαν της πιο πάνω περιοχές  χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστεί οτιδήποτε που να επιβεβαιώνει την «επίσκεψη» των καρχαριών στη Λεμεσό.

Ως εκ τούτου οι αρμόδιες αρχές συστήνουν στον κόσμο ψυχραιμία, αφού δεν συντρέχει προς το παρόν λόγος ανησυχίας και άδικα προκλήθηκε πανικός στους λουόμενους και όχι μόνο!

Καλού κακού όμως τα μάτια σας δεκατέσσερα, αν και οι καρχαρίες, εμφανίζονται σε μεγάλα βάθη και σίγουρα μακριά από τις ακτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.