Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Σοβαρό ατύχημα με 4χρονο κοριτσάκι – Έπεσε από 3,5 μέτρα ύψος - Βρίσκεται διασωληνωμένη στο Μακάρειο

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι χθες Πέμπτη 20/7 το απόγευμα στην επαρχία Πάφου ξέφυγε της προσοχής του πατέρα του, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, και έπεσε από το μπαλκόνι υπνοδωματίου σε ύψος 3,5 μέτρων.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο όπου σύμφωνα με την Αστυνομία βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό το κοριτσάκι υπέστη κάταγμα στην βάση του κρανίου καθώς και στο πρόσωπο.

Οι γονείς ανέφεραν στην Αστυνομία ότι διέλαθε της προσοχής τους η 4χρονη κόρη τους γύρω στις 19:30 και έπεσε από μπαλκόνι υπνοδωματίου ύψους 3,5 μέτρων. Η υπόθεση διερευνάται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE