Τουρκικό λιμάνι ανοίγει για κυπριακά πλοία - Η πρόταση Χριστοδουλίδη και το παρασκήνιο - Πληροφορίες «Τ»
Πρόταση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας το άνοιγμα τουρκικού λιμανιού για Κυπριακά πλοία σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ».
Ωστόσο οι φλόγες άφησαν πίσω τους στάχτες και αποκαΐδια με τις καταστροφές να είναι μεγάλες τόσο στις περιουσίες των κατοίκων, όσο και για το περιβάλλον.
Σε πλάνα της ΕΡΤ από την περιοχή Τσακάλι της Μάνδρας φαίνονται αρκετά καμένα αυτοκίνητα και σπίτια. Οι κάτοικοι είδαν τη φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας. Το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε τελικά και εγκατέλειψαν όλοι. Ορισμένα σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ της ΕΡΤ, δύο οικογένειες έχουν επιστρέψει. Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε έναν άνθρωπο να κοιμάται πάνω από το καμένο σπίτι του.
Ο Αντώνης Κτωρίδης από την Λεμεσό και ένας Γερμανός 61χρονος τα θύματα του τροχαίου στην Κοφίνου
ΠτΔ: «Να δώσουμε νόημα στις θυσίες μέσα από την επανένωση της πατρίδας μας»
Τάφοι Εκ στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου που θα εγκαινιάσει ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις