Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
«Βασικά δεν μπορώ να πω πολλά για το σόου επειδή τεχνικά δεν επιτρέπεται να πω τίποτα. Αλλά είμαι αγχωμένη γιατί δεν έχω ξαναβγεί ποτέ στη τηλεόραση. Και δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα συμβεί» ισχυρίζεται αρχικά.
«Θα γνωρίσω γοητευτικούς άντρες; Θα είναι δράμα; Δεν ξέρω! Επίσης δεν έχω ισιωτική για τα μαλλιά μου και θα είναι σαν βρεγμένος σκύλος. Δεν έχω ξανακάνει ριάλιτι και είμαι λίγο μπερδεμένη. Επίσης σε αυτό το σόου πρέπει να πίνεις και να πίνεις πολύ. Οπότε θα πιώ! Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τον εαυτό μου γιατί δεν θέλω να δείχνω χαζή στην κάμερα» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως ήταν φυσικό το βίντεο έγινε viral και πολλές γυναίκες θέλησαν να σχολιάσουν χιουμοριστικά την επιλογή της Kiara.
Πηγή: in.gr
20 Ιουλίου 1974: 49 χρόνια μετά ακούσαμε ξανά τις σειρήνες, με τον ίδιο ανατριχιαστικό ήχο
Διπλή τραγωδία παρά την έξοδο της Κοφίνου - Νεκροί και οι δυο επιβαίνοντες του οχήματος
Τάφοι Εκ στο παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου που θα εγκαινιάσει ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις