Έκρυβε την «πραμάτεια» του στο σπίτι και το όχημα του - Έμπλεξε 23χρονος στη Λεμεσό

Έκρυβε την «πραμάτεια» του στο σπίτι και το όχημα του - Έμπλεξε 23χρονος στη Λεμεσό

Ποσότητα κάνναβης βάρους 247 γραμμαρίων εντόπισε και κατάσχεσε, χθες το απόγευμα, η Αστυνομία στη Λεμεσό. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθη 23χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Γύρω στις 6.30μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της Λεμεσού, τον 23χρονο, τον οποίο ανέκοψαν για έλεγχο. Σε σωματική έρευνα, που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 54 γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των €175.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του, στη Λεμεσό. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους 193 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κτηνοτροφία, κρίση και κάλπες: Ο αφθώδης πυρετός αλλάζει την πολιτική ατζέντα-Κόμματα, στήνουν το προεδρικό, στον τοίχο

Κτηνοτροφία, κρίση και κάλπες: Ο αφθώδης πυρετός αλλάζει την πολιτική ατζέντα-Κόμματα, στήνουν το προεδρικό, στον τοίχο

Η κρίση που προκάλεσε ο αφθώδης πυρετός στην κυπριακή κτηνοτροφία, δεν εξελίσσεται πλέον μόνο ως ένα ζήτημα υγειονομικής διαχείρισης. Με φόντο τις έντονες αντιδράσεις των κτηνοτρόφων και τις αποφάσεις για θανατώσεις ζώων, το θέμα έχει μετατραπεί σε μια πολιτική υπόθεση με ευρύτερες προεκτάσεις, οι οποίες αγγίζουν ευθέως το προεκλογικό σκηνικό ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE