«Καμπανάκι» από ΠΟΥ: «Πιέσεις στα συστήματα υγείας λόγω ζέστης»

«Καμπανάκι» από ΠΟΥ: «Πιέσεις στα συστήματα υγείας λόγω ζέστης»

Η υπερβολική ζέστη στο βόρειο ημισφαίριο ασκεί αυξανόμενη πίεση στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, πλήττοντας περισσότερο εκείνα που είναι λιγότερο ικανά να διαχειριστούν τις συνέπειές της, δήλωσε την Τετάρτη ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

"Η ακραία ζέστη ασκεί αυξημένη πίεση στα συστήματα υγείας. Η έκθεση σε υπερβολική ζέστη έχει ευρείες επιπτώσεις στην υγεία, συχνά ενισχύοντας τις υπάρχουσες συνθήκες και καταλήγοντας σε πρόωρο θάνατο", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE