Κόλαση φωτιάς μετά από τροχαίο στην Αλγερία – Τουλάχιστον 34 νεκροί, όλοι απανθρακώθηκαν

Κόλαση φωτιάς μετά από τροχαίο στην Αλγερία – Τουλάχιστον 34 νεκροί, όλοι απανθρακώθηκαν

Τουλάχιστον 34 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 12 τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο νωρίς σήμερα το πρωί στην Αλγερία, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία της χώρας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 4 π.μ. στην πόλη Ταμανρασέτ, η οποία βρίσκεται περίπου 1.500 χιλιόμετρα νοτίως της πρωτεύουσας Αλγέρι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Όλα τα θύματα απανθρακώθηκαν καθώς μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα πολύνεκρα τροχαία είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην Αλγερία. Επίσημες πηγές αναφέρουν ότι 907 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία το 2022, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.