Μακάβριο εύρημα στο Ακρωτήρι Χανίων - Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Μακάβριο εύρημα στο Ακρωτήρι Χανίων - Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Μακάβριο εύρημα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, εργαζόμενοι στο τμήμα της διαλογής των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στον ιμάντα από τον οποίο διέρχονται τα σύμμικτα απορρίμματα, κάποια στιγμή με φρίκη είδαν μια σακούλα από την οποία βγήκαν ανθρώπινα μέλη μεταξύ των οποίων και ένα... κεφάλι.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα και τα ανθρώπινα μέλη είναι τουλάχιστον δέκα ημερών ενώ στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE