Μακάβριο εύρημα στο Ακρωτήρι Χανίων - Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Μακάβριο εύρημα στο Ακρωτήρι Χανίων - Εντοπίστηκε σακούλα με ανθρώπινα μέλη σε εργοστάσιο διαλογής απορριμμάτων

Μακάβριο εύρημα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι Χανίων.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, εργαζόμενοι στο τμήμα της διαλογής των απορριμμάτων και συγκεκριμένα στον ιμάντα από τον οποίο διέρχονται τα σύμμικτα απορρίμματα, κάποια στιγμή με φρίκη είδαν μια σακούλα από την οποία βγήκαν ανθρώπινα μέλη μεταξύ των οποίων και ένα... κεφάλι.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που μετέβησαν στο εργοστάσιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα και τα ανθρώπινα μέλη είναι τουλάχιστον δέκα ημερών ενώ στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα στην Αττική - Συνεχής ενημέρωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE