Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας - Πότε αναμένεται να επιδιορθωθεί - Πίνακας

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Λευκωσίας - Πότε αναμένεται να επιδιορθωθεί - Πίνακας

Αρκετές περιοχές της Λευκωσίας, και πιο συγκεκριμένα σε Στρόβολο και Λακαταμία έμειναν το πρωί της Τρίτης 18/7 χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΑΗΚ, υπάρχουν δύο βλάβες στην περιοχή Στροβόλου σε υπόγεια καλώδια. Το συνεργείο της Αρχής βρίσκεται εκεί από το πρωί και ξεκινά σύντομα την σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Με βάση νεότερη ενημέρωση, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, η ηλεκτροδρότηση επέστρεψε σε όλα τα σπίτια.

Δείτε τις περιοχές που επηρεάζονται

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE