Αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα

Αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τους λουόμενους που χάνουν τη ζωή τους στις θάλασσες. Τελευταίο παρόμοιο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα (17/7), όταν ένας αρχιμανδρίτης πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ήταν περίπου στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (17-07-2023) στη πλαζ Ροδιές, στη Κάνηθο Χαλκίδας, όταν ο 78χρονος Αρχιμανδρίτης, ονόματι Ιάκωβος Φραγκιαδάκης, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 78χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΗΓΗ: In.gr

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Κυβέρνηση: Εντός του συμφωνημένου πλαισίου οι όποιες διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού

Η κυβέρνηση δεν έχει φοβικά σύνδρομα ως προς την συμμετοχή της σε διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού, ωστόσο δεν θα αποδεχθεί μία διαδικασία έωλη που θα δημιουργεί κινδύνους, δήλωσε ο αναπλήρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE