Τσίρειο: Το παλεύουν για Κρασάβα, περιμένουν εξόφληση από Καρμιώτισσα

Τσίρειο: Το παλεύουν για Κρασάβα, περιμένουν εξόφληση από Καρμιώτισσα

Οριστικοποιήθηκε χθες ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν θα χρησιμοποιείται ως έδρα το Τσίρειο, από ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η Καρμιώτισσα επέλεξε να πηγαίνει στο Παφιακό, λόγω σαφώς χαμηλότερου κόστους, σε σχέση με το Στάδιο της Λεμεσού.

Αξιοσημείωτο ότι οι διαχειριστές του Τσιρείου (ΔΣ του ΓΣΟ) είχαν κάμει πρόταση για σημαντική μείωση του κόστους χρήσης ανα παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν, για τα νυχτερινά ματς, οι «Πορτοκαλί» των Πάνω Πολεμιδιών, πλήρωναν ένα ποσό πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE