Πολίτης με τροχονόμο «πιάστηκαν στα χέρια»: Λογομαχία οδήγησε σε αντιπαράθεση – Ψάχνουν μάρτυρες να καταθέσουν

Πολίτης με τροχονόμο «πιάστηκαν στα χέρια»: Λογομαχία οδήγησε σε αντιπαράθεση – Ψάχνουν μάρτυρες να καταθέσουν

Συμπλοκή προέκυψε μεταξύ πολίτη και τροχονόμου χθες Δευτέρα (17/7), στην Πάφο μετά από αντιπαράθεση που είχαν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας, τροχονόμος εκτελούσε τα καθήκοντά του στο λιμάνι της Πάφου, όταν για άγνωστους λόγους ήρθε σε αντιπαράθεση με 54χρονο πολίτη.

Όπως αναφέρεται, τα δύο πρόσωπα ήρθαν σε λογομαχία η οποία κατέληξε σε συμπλοκή ενώ, ο τροχονόμος μεταφέρθηκε το νοσοκομείο για περίθαλψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, και οι δύο εμπλεκόμενοι καταγγέλλουν επίθεση ο ένας από τον άλλον, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει ανεξάρτητους μάρτυρες για να καταθέσουν τα γεγονότα του συμβάντος ως προς το ποιος ξεκίνησε τον καβγά.

* Φωτογραφία αρχείου

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.