Ειρωνική ανάρτηση - παραδοχή της ουκρανικής κυβέρνησης για την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

Ειρωνική ανάρτηση - παραδοχή της ουκρανικής κυβέρνησης για την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

Με μια ειρωνική ανάρτηση στο Twitter, η κυβέρνηση της Ουκρανίας φέρεται να αναλαμβάνει την ευθύνη για το «χτύπημα» στη γέφυρα της Κριμαίας, το οποίο είχε σαν συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα 14χρονο κορίτσι.

«Bridge-broke-broken» αναφέρει λιτά η ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της ουκρανικής κυβέρνησης, την ώρα που ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Μιχάηλο Ποντόλιακ χαρακτήρισε τη γέφυρα της Κριμαίας «μια παράνομη κατασκευή».

Νωρίτερα, πηγή των ειδικών ουκρανικών υπηρεσιών (SBU) παραδέχτηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως η επίθεση οργανώθηκε από το Κίεβο.

Σύμφωνα με την πηγή, η επίθεση έγινε από ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες και ναυτικές δυνάμεις, με τη συνδρομή «ναυτικών drones».

«Η σημερινή επίθεση κατά της γέφυρας της Κριμαίας είναι ειδική επιχείρηση της SBU και του Πολεμικού Ναυτικού», δήλωσε η πηγή στο AFP διευκρινίζοντας ότι «η γέφυρα δέχθηκε επίθεση με την συνδρομή ναυτικών drones».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE