Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πολύ σπάνια φωτογραφία με μαγιό και το τραγούδι με την κόρη της στην παραλία

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η πολύ σπάνια φωτογραφία με μαγιό και το τραγούδι με την κόρη της στην παραλία

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για πρώτη φορά μάς δείχνει ποιο μαγιό επιλέγει για την παραλία και μαζί με την κόρη της συγκεντρώνουν τα θετικά σχόλια των followers.

ΗΝατάσα Θεοδωρίδου εν μέσω των συναυλιών της βρήκε λίγο χρόνο να βρεθεί με την κόρη της Κριστιάνα Μπέττα στην παραλία για να κάνουν μια βουτιά και να απολαύσουν το καφεδάκι τους. Άλλωστε, ο καύσωνας αυτών των ημερών επέβαλε μια επίσκεψη στην παραλία για extra δροσιά.

Η τραγουδίστρια είναι από τις σπάνιες φορές που εμφανίζεται στην κάμερα με μαγιό,

 
 
361466143_810465337383751_2513532521121989864_n.jpg

ενώ όπως όλοι σχολίασαν το κατακόκκινο ολόσωμο που επέλεξε τις πήγαινε καταπληκτικά. Παράλληλα, θετικά σχόλια απέσπασε το γεγονός πως το συγκεκριμένο μαγιό αναδείκνυε πολύ ωραία την καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας και το ότι για ακόμα μια φορά επέλεξε να είναι άβαφη δείχνοντας τη φυσική της ομορφιά.

H Νατάσα Θεοδωρίδου προτιμάει να εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ

Αν και η δουλειά της το απαιτεί, όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκει την ευκαιρία εμφανίζεται στα βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram της τελείως άβαφη με πολλούς να σχολιάζουν πόσο εντυπωσιακή είναι χωρίς μακιγιάζ αλλά και πόσο ακομπλεξάριστη.

Mάλιστα, η τραγουδίστρια ταξιδεύοντας προς Αυστραλία πρόσφατα για μία από τις προγραμματισμένες της συναυλίες, δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο, λίγο πριν προσγειωθεί, στο οποίο η ίδια ήταν τελείως άβαφη ενώ έδειξε και πώς κάνει το καθημερινό της μακιγιάζ.

ΠΗΓΗ: queen.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Κυπριακό: Μιλάμε για «εμπιστοσύνη» ενώ κρατούνται πέντε συμπατριώτες μας - Διπλωματία με το «πιστόλι στον κρόταφο»

Η επιστροφή της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, έρχεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική αδιαλλαξία δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία, ενώ η πραγματικότητα στο έδαφος διαψεύδει καθημερινά κάθε προσπάθεια εξωραϊσμού. Την ίδια ώρα που οι διεθνείς αξιωματούχοι ετοιμάζονται για συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, πέντε Ελληνοκύπριοι παραμένουν παράνομα κρατούμενοι στα κατεχόμενα — μια πειρατική ενέργεια, που θυμίζει περισσότερο καθεστώς εκβιασμού παρά σύγχρονη ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE