Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους - Φωτογραφίες και βίντεο

Χρίστος Αντωνιάδης – Αφροδίτη Τσώνου: Βάφτισαν τους δίδυμους γιους τους - Φωτογραφίες και βίντεο

Σήμερα, Κυριακή 16 Ιουλίου, πραγματοποίηθηκε η βάφτιση των δίδυμων γιων του Χρίστου Αντωνιάδη και της Αφροδίτη Τσώνου.

Το μυστήριο έλαβε χώρα στις 12:30 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και τραπέζι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Τα αγόρια πήραν τα ονόματα Κωνσταντίνος Εφραίμ και Γιώργος Ραφαήλ, ενώ νονοί ήταν τέσσερις καλοί φίλοι του ζευγαριού.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η Αφροδίτη Τσώνα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες όπου είπε: «Είναι μια όμορφη μέρα, η μέρα της βάφτισης των παιδιών μας, ζεσταινόμαστε λίγο, αλλά εντάξει», ενώ δίπλα της έστεκαν οι δύο νονές των γιων της.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ακούγεται, πάντως είναι πολύ δύσκολο όταν έχεις δίδυμα. Όταν έχεις δύο παιδιά, τρία, ντάξει κάπως παλεύεται γιατί το ένα βοηθάει το άλλο. Αλλά με τα δίδυμα, εάν δεν έχεις βοήθεια από παππούδες, γιαγιάδες, θείες, νονές, όλοι, βοηθάνε όλοι. Παιδιά δεν γίνεται».

Σχετικά με το αν τη βοηθάει ο σύζυγός της, η Αφροδίτη Τσώνου σχολίασε: «Με βοηθάει τη νύχτα, γιατί τη νύχτα δεν κοιμάται, οπότε κάπως με ξεκουράζει. Εντάξει αλλάζει και καμία πάνα, που και που (γελάει). Αλλά ναι, με βοηθάει παρά πολύ».

«Βαφτίσαμε τα παιδάκια μας, όπως καταλαβαίνεις είναι αχαρτογράφητα τα νερά για μένα. Περίεργα τα συναισθήματα και οι καταστάσεις. Τα ονόματα είναι συνδυασμός και από τάματα και από την οικογένειά μας. Ο Άγιος Αφραίμ είχε κοσμικό όνομα Κωνσταντίνος ενώ του Ραφαήλ ήταν Γιώργης» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE