Στις Βρυξέλλες σήμερα ο ΠτΔ για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-CELAC

Στις Βρυξέλλες σήμερα ο ΠτΔ για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-CELAC

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής (CELAC), που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουλίου.

Πρόκειται για την τρίτη Σύνοδο ΕΕ και CELAC, όπου, μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν θέματα που άπτονται της οικονομίας, της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης, του εμπορίου και των επενδύσεων και γενικότερα την ενίσχυση της συνεργασίας και στρατηγικής σχέσης ανάμεσα στην ΕΕ και τη CELAC, αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας.

Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου Δώρος Βενέζης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.