Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες στον 24χρονο πλοηγό της βάρκας

Νέα άφιξη μεταναστών στο  Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες στον 24χρονο πλοηγό της βάρκας

Γύρω στις 10 χθες το πρωί, ανακόπηκε από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, σε απόσταση 11 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν 7 παράτυποι μετανάστες.

Λόγω ακινητοποίησης του σκάφους τους, τα πιο πάνω πρόσωπα επιβιβάστηκαν στην Αστυνομική Άκατο, ενώ η βάρκα στην οποία επέβαιναν, ρυμουλκήθηκε.

Αφού μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον προσώπου ηλικίας 24 ετών που τον έφερε να είναι ο πλοηγός της βάρκας και συνελήφθη. Τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.