Νέα άφιξη μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες στον 24χρονο πλοηγό της βάρκας

Νέα άφιξη μεταναστών στο  Κάβο Γκρέκο - Χειροπέδες στον 24χρονο πλοηγό της βάρκας

Γύρω στις 10 χθες το πρωί, ανακόπηκε από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, σε απόσταση 11 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο, ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαιναν 7 παράτυποι μετανάστες.

Λόγω ακινητοποίησης του σκάφους τους, τα πιο πάνω πρόσωπα επιβιβάστηκαν στην Αστυνομική Άκατο, ενώ η βάρκα στην οποία επέβαιναν, ρυμουλκήθηκε.

Αφού μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Αλιευτικό Καταφύγιο Παραλιμνίου και στο πλαίσιο των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον προσώπου ηλικίας 24 ετών που τον έφερε να είναι ο πλοηγός της βάρκας και συνελήφθη. Τα υπόλοιπα πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στο Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE