Οδηγούσαν… φτιαγμένοι και μεθυσμένοι - Δεκάδες καταγγελίες από την Αστυνομία μέσα σε ένα διήμερο

Οδηγούσαν… φτιαγμένοι και μεθυσμένοι - Δεκάδες καταγγελίες από την Αστυνομία μέσα σε ένα διήμερο

Σε 43 τροχαίες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο διήμερο για πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, ενώ καταγγέλθηκαν και 5 υποστατικά για ηχορύπανση.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σε συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε στο δευτερεύων οδικό δίκτυο κυρίως στο διαμέρισμα της Πόλης Χρυσοχούς μεταξύ 15ης και 16ης Ιουλίου με σκοπό την πρόληψη οδικών συγκρούσεων, πάταξης της νεανικής παραβατικότητας και ηχορύπανσης, η Αστυνομία Πάφου προχώρησε σε 220 ελέγχους και καταγγέλθηκαν 43 άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, είπε ο κ. Νικολάου, καταγγέλθηκαν 5 υποστατικά σχετικά με αδικήματα που αφορούν την ηχορύπανση.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις για πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων και της ηχορύπανσης θα συνεχιστούν, κατέληξε ο κ. Νικολάου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.