O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που λατρεύει το γυναικείο φύλο! «Τούμπανο» η σύντροφός του

O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που λατρεύει το γυναικείο φύλο! «Τούμπανο» η σύντροφός του

Είναι ένα παλικάρι που βλέπει τον κόσμο από τα 192 εκατοστά, είναι μόλις 25 χρονών και ήδη στην Κύπρο άρχισε να έχει φανατικό κοινό ειδικά…κοπέλες!

Ο λόγος για τον Ιβάν Ρούνιε, τον 25χρονο αμυντικό της Ομόνοιας, που μετά τον ερχομό του στο Τριφύλλι έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος. Μάλιστα ο Κροάτης ποδοσφαιριστής είναι πολύ αγαπητός στο γυναικείο φύλο ενώ δεν αρνείται ποτέ να φωτογραφηθεί με θαυμάστριες του, όπου και αν βρεθεί!

Μάλιστα όταν η Ομόνοια αγωνίστηκε με την Brondby στη Δανία, δυο γυναίκες ταξίδεψαν για να τον δουν από κοντά, αφού ήταν φανατικές του θαυμάστριες όταν αυτός αγωνιζόταν στην Νόρτζελαντ

Πάντα τέτοια Ιβάν, όμως κορίτσια το ομορφόπαιδο της Ομόνοιας είναι «καπαρωμένος» από την καλλονή Ιβάνα Βούκκο!

Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE