Διεστραμμένο ζευγάρι βασάνιζε 20χρονη και την εξέδιδε μέσω internet

Διεστραμμένο ζευγάρι βασάνιζε 20χρονη και την εξέδιδε μέσω internet

Επί 18 μέρες μια 20χρονη έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός ζευγαριού το οποίο το δικαστήριο καταδίκασε σε 40ετή κάθειρξη.

Το θύμα κρατήθηκε αιχμάλωτη 18 μέρες στη διάρκεια των οποίων υπέστη βασανισμούς και εξευτελισμούς που προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο Αλντερ Χότζα και η Λώρα Σόρενσεν ανάγκαζαν την 20χρονη να κάνει σεξ με άνδρες τους οποίους ψάρευαν μέσω internet και παράλληλα τη βασάνιζαν βάζοντας καρφιά στα νύχια της και καίγοντάς την με ξυράφια.

Την είχαν δέσει με κολάρο σκύλου και έριχναν στις πληγές της οινόπνευμα λέγοντάς της ότι αν φέρνει αντιρρήσεις θα της αφαιρέσουν ένα ένα όλα της τα όργανα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE