Η «ιπτάμενη» πιανίστρια «χτύπησε» ξανά - Πού έπαιξε αυτή την φορά - Δείτε βίντεο

Η «ιπτάμενη» πιανίστρια «χτύπησε» ξανά - Πού έπαιξε αυτή την φορά - Δείτε βίντεο

Σε ένα από τα πιο πρωτοποριακά πρότζεκτ που έχει γίνει ποτέ στην Υλίκη, στο πλαίσιο φεστιβάλ για την ανάδειξη της λίμνης (Greek Hot Air Balloon) η Ελένα Ξυδιά ανέβασε το πιάνο της πάνω σε ένα αερόστατο, δημιουργώντας μια μαγική εικόνα.

Τα πρότζεκτ της Ελένας Ξυδιά και του Πασχάλη Μάντη θεωρούνται ακραία αλλά οχι επικίνδυνα μια που μελετώνται αρκετό διάστημα πριν υλοποιηθούν από τον μετρ του είδους Βασίλη Μπανταβή και αποτελούν προσπάθειες να προωθήσουν την Ελλάδα μέσα από την τέχνη.

Οι εικόνες αυτές ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και δίνουν ενα νέο τρόπο προώθησης της χώρας μας και της ομορφιάς της. Το πιάνο, ως σύμβολο της μουσικής και της δημιουργικότητας, αναδεικνύει την πολυπλοκότητα της ελληνικής κουλτούρας και προσδίδει έναν αισθητικό χαρακτήρα στις εικόνες.

Παράλληλα, οι δημιουργίες αυτές προβάλλουν τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας. Η λίμνη Υλίκη, με τα γαλαζοπράσινα νερά της και την καταπράσινη φύση που την περιβάλλει, αποτελεί ένα από τα πολλά φυσικά κοσμήματα της χώρας.

Μέσα από πρωτότυπες δράσεις και δημιουργίες, προσπαθούν να αποτυπώσουν τη μαγεία της ελληνικής φύσης και να τη μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 32χρονου που έχασε την ζωή του στην πυρκαγιά

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE