Βρήκαν δύο διανομείς να εργάζονται παράνομα σε εταιρεία φαγητού - Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Βρήκαν δύο διανομείς να εργάζονται παράνομα σε εταιρεία φαγητού - Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε η Αστυνομία Πάφου για πάταξη της παράνομης και αδήλωτης εργασίας στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν δύο άτομα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες μεταξύ των ωρών 08:00 και 12:00 το μεσημέρι, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, σε συνεργασία με μέλη της ΑΔΕ, πραγματοποίησαν ελέγχους σε οδηγούς κυρίως διανομείς, για να διαπιστωθεί κατά πόσο εργάζονται νόμιμα.

Συνολικά είπε ο κ. Νικολάου διενεργήθηκαν 18 ελέγχοι διανομέων, στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκε ότι δύο διανομείς ηλικίας 24 και 33 ετών, εργάζονταν σε συγκεκριμένη εταιρεία διανομέων φαγητού χωρίς την απαραίτητη άδεια.

Συνελήφθησαν και εναντίον τους εξετάζεται υπόθεση παράνομης απασχόλησης. Επίσης καταγγέλθηκαν οι δύο εργοδότες τους για υπόθεση παράνομης εργοδότησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE