ΑΕΚ: Τα δεδομένα με τον Α’ Κατάλογο

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με τον Α’ Κατάλογο

Η ΑΕΚ έχει ολοκληρώσει έξι προσθήκες, πρόκειται για τους Καπτούμ, Ρομπέρζ, Κατελάρη, Σολ και Σάντσεθ, ενώ και η περίπτωση του Γκάμα μπορεί να θεωρηθεί σαν προσθήκη αν και ανήκει στους Λαρνακείς από πέρσι.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τουλάχιστον τρεις προσθήκες αφού ο Ρόκα θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση, επιθετικού κορυφής, ακραίου επιθετικού και επιτελικού μέσου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE