Όχημα «τυλίχτηκε στις φλόγες» – Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στα Λατσιά

Όχημα «τυλίχτηκε στις φλόγες» – Ήταν σταθμευμένο σε πολυκατοικία στα Λατσιά

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Πέμπτης (13/7), μετά από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με Λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κούλλα Μεσαρίτου, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης σε πολυκατοικία στα Λατσιά όταν, φωτιά ξέσπασε στην μηχανή του.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της πυροσβεστικής για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Αστυνομία διερευνούν τα αιτία της φωτιάς.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE