Πυρκαγιά στη Λάρνακα: Κάηκαν δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο

Πυρκαγιά στη Λάρνακα: Κάηκαν δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο μεταξύ των κοινοτήτων Λευκάρων και Βαβατσινιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δέχθηκε κλήση στις 12:20 για την πυρκαγιά και ανταποκρίθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική  με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Λευκάρων, καθώς και το Τμήμα Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εξωτερικά του κτηρίου, σε ηλιανθέλαιο και επεκτάθηκε σε φωτοβολταϊκά, καθώς και στην οροφή εσωτερικά του κτηρίου, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πάνελ και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:14.

Από την πυρκαγιά, κάηκαν επίσης δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο.

Διεξάγονται έρευνες για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE