Πυρκαγιά στη Λάρνακα: Κάηκαν δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο

Πυρκαγιά στη Λάρνακα: Κάηκαν δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο μεταξύ των κοινοτήτων Λευκάρων και Βαβατσινιάς.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δέχθηκε κλήση στις 12:20 για την πυρκαγιά και ανταποκρίθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική  με τρία πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Λευκάρων, καθώς και το Τμήμα Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εξωτερικά του κτηρίου, σε ηλιανθέλαιο και επεκτάθηκε σε φωτοβολταϊκά, καθώς και στην οροφή εσωτερικά του κτηρίου, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πάνελ και τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:14.

Από την πυρκαγιά, κάηκαν επίσης δύο τόνοι ηλιανθέλαιο και ένας τόνος ελαιόλαδο.

Διεξάγονται έρευνες για την αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE