Επικό βίντεο: Ο Μακρόν Ναπολέων, ο Μητσοτάκης αρχαίος πολεμιστής, η Μελόνι με οπλοπολυβόλο

Επικό βίντεο: Ο Μακρόν Ναπολέων, ο Μητσοτάκης αρχαίος πολεμιστής, η Μελόνι με οπλοπολυβόλο

Στο Βίλνιους της Λιθουανίας είναι συγκεντρωμένα από χθες, Τρίτη, τα βλέμματα όλου του πλανήτη, καθώς εκεί πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με βασικό επίδικο το θέμα της Ουκρανίας ενώ από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο περιθώριο των εργασιών με κορυφαία το τετ-α-τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Δοθείσης της ευκαιρίας, χρήστης του twitter σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που έχει δώσει η τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να ετοιμάσει ένα βίντεο για τα κράτη-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Στο βίντεο «παρελαύνουν» όλοι οι ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με πρώτο τον Εμανουέλ Μακρόν ως «Ναπολέων». Ακολουθούν ηγέτες όπως ο Τζάστιν Τριντό του Καναδά στους πάγους, ο Όλαφ Σολτς με στολή παραλλαγής, ο Τζο Μπάιντεν με το μήνυμα «είναι η ώρα του ΝΑΤΟ, Τζακ», ο Ρίσι Σούνακ ως χειριστής τεθωρακισμένου, η Τζόρτζια Μελόνι με οπλοπολυβόλο στα χέρια στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μπροστά σε ένα αεροπλάνο, οι ηγέτες των σκανδιναβικών χωρών σαν μυθικοί ήρωες και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σαν αρχαίος πολεμιστής μπροστά από ένα άρμα μάχης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε βίντεο: Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ:

To βίντεο που έγινε viral με «Ναπολέοντα» τον Μακρόν και αρχαίο πολεμιστή τον Μητσοτάκη

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE