Είχαν «όρεξη» σήμερα οι τηλεθεατές της Αγαπητού – Το απίστευτο troll με τα τραγούδια του Χατζηγιάννη - Βίντεο

Είχαν «όρεξη» σήμερα οι τηλεθεατές της Αγαπητού – Το απίστευτο troll με τα τραγούδια του Χατζηγιάννη - Βίντεο

«Σήμα κατατεθέν» είναι πια οι καλημέρες των φανατικών τηλεθεατών της αγαπημένης παρουσιάστριας του Alpha, Κατερίνας Αγαπητού, οι οποίοι καθημερινά την κατακλύζουν με όμορφα μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην πρωινή εκπομπή.

Παρότι το κάθε μήνυμα που λαμβάνει η κα Αγαπητού έχει τη δική του γλυκάδα και ιδιαιτερότητα, σήμερα ξεχώρισε ανάμεσα στα άλλα το μήνυμα που έλαβε όπου, ο συγκεκριμένος κύριος με πολλή όρεξη και χιούμορ «τρολάρει» με τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της υποβολής της παραίτησής του από Υφυπουργός Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μήνυμα αναφέρει, «ήταν κάτι δυνατό, μια όμορφη εκδρομή, με πονάει αλλά κομμένα τα πρέπει, δεν φεύγω κρυφά, βάλε ένα καφέ, μην αργείς», με την Κατερίνα Αγαπητού να λέει όλο ενθουσιασμό, «α καλά, είναι όλοι στοίχοι από τραγούδια του Χατζηγιάννη που μας έστειλε».

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόσω ολοταχώς για αύξηση επιδόματος ενοικίου – Αυτά είναι τα κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη – Τι θα γίνει με το ποσό

Έτσι «ξεφύτρωσαν» οι πύργοι στη Λεμεσό - Ετοιμάζεται μελέτη για αναθεώρηση των Τοπικών Σχεδίων

Απαγωγή στην Πάφο: Τέσσερα πρόσωπα «άρπαξαν» νεαρό και τον ξυλοκόπησαν - Τον θεώρησαν ύποπτο για διάρρηξη οικίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό

Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE