Πέντε εκτάρια καλαμιώνες και πεύκα έκαψε η πυρκαγιά στη Κοφίνου - Τέθηκε υπό έλεγχο

Πέντε εκτάρια καλαμιώνες και πεύκα έκαψε η πυρκαγιά στη Κοφίνου - Τέθηκε υπό έλεγχο

Πέντε εκτάρια με άγρια βλάστηση, καλαμιώνες και πεύκα κατέκαυσε η δασική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν το μεσημέρι στην Κοφίνου.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος «η αναζωπύρωση της πυρκαγιάς της Κοφίνου που εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2023, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:00.  Η συνολική έκταση που κάηκε ήταν περίπου 5 εκτάρια από χαμηλή άγρια βλάστηση, καλαμιώνες και πεύκα».

Στην επιχείρηση κατάσβεσης «συμμετείχαν 40 άτομα του Τμήματος Δασών με 9 πυροσβεστικά οχήματα, 2 προωθητές γαιών και 3 βυτιοφόρα, 14 άτομα με 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 4 άτομα με 2 οχήματα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας. Συμμετείχαν επίσης 5 πτητικά μέσα, 1 αεροσκάφος του Τμήματος Δασών, 2 μισθωμένα αεροσκάφη και 2 μισθωμένα ελικόπτερα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η άφιξη της Ολγκίν στην Κύπρο: Χαμηλές προσδοκίες, κρίσιμες επαφές και το αποτύπωμα του περασμένου καλοκαιριού- Σήμερα η συνάντηση με τον Έρχιουρμαν

Η επάνοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο, σηματοδοτεί έναν ακόμη γύρο διπλωματικής κινητικότητας γύρω από το κυπριακό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE